Kalo te përmbajtja kryesore
Rrëshqitje
La
EMMETT
Teknikë

Teknika EMMETT është një terapi e sigurt dhe e thjeshtë për çlirimin e muskujve të zhvilluar nga Ross Emmett. Është një teknikë e njohur ndërkombëtarisht e mësuar në mbi 38 vende në mbarë botën.

Bëhuni një praktikues
Rrëshqitje
EMMETT 4
KAFSHËT
DOGS
Kuaj

Është një terapi jashtëzakonisht e butë dhe e thjeshtë për t'u aplikuar për çlirimin e muskujve që përdoret për të lehtësuar dhimbjen dhe parehatinë, për të rritur lëvizjen dhe për të përmirësuar cilësinë e jetës. Ajo funksionon njësoj mirë si te njerëzit ashtu edhe te kafshët.

arrow e mëparshme
arrow tjetër

Si mund të ndihmojmë?

Rreth teknikës Emmett

Ross Emmett - Njeriu pas teknikës

Ross është një praktikues dinamik dhe unik me një sfond të larmishëm profesional që çon në zhvillimin dhe evoluimin e teknikës EMMETT gjatë 35 viteve të fundit.

Ai është instruktor i kualifikuar i Masazhit Terapeutik që nga viti 1983 dhe ka qenë instruktor i lartë i Bowen Therapy për 8 vjet. Kjo e shoqëruar me prejardhjen e tij me kafshët dhe trajnimin në Programimin Neuro-Gjuhësor kulmoi në evolucionin e teknikës EMMETT.

Teknika e zhvilluar nga Ross njihet gjerësisht si një terapi e butë, e sigurt dhe e thjeshtë për t'u aplikuar për çlirimin e muskujve bazuar në të kuptuarit e përgjigjes së trupit ndaj prekjes së lehtë.

Teknika EMMETT

Teknika EMMETT është një terapi e butë, e butë, e sigurt dhe e thjeshtë për t'u aplikuar për çlirimin e muskujve.

Kjo teknikë e njohur ndërkombëtarisht e zhvilluar nga Ross Emmett dhe e mësuar në mbi 40 vende në mbarë botën është po aq efektive si për njerëzit ashtu edhe për kafshët.

Teknika EMMETT është një terapi shumë efektive, me prekje të lehtë. Kjo mund të përdoret si e pavarur ose mund të integrohet me sukses me modalitete të tjera si Masazhi, Kiropraktika, Fizioterapia, Terapia Profesionale etj. Në kurset tona janë gjithashtu të mirëseardhur personat pa përvojë paraprake në punën e trupit.

Vlerësimet

Tim Donehue

Tim Donehue
Në një kurs trajnimi të kohëve të fundit në Melburn, ne ishim në gjendje të dëshmojmë se Ross trajtonte një vajzë të re me paralizë cerebrale. Prindërit kishin shpresuar se këmba e saj e majtë mund të 'lirohej' për t'i lejuar asaj të kishte mundësi më të mira për të mësuar të ecë pasi spasticiteti në këmbën e saj nuk do të lejonte kyçin e këmbës të përkulej dhe këmba ishte kryesisht e drejtë. Zvarritja që pamë ishte më shumë si presje...

Judith Johnson

Judith Johnson
Ishte e mrekullueshme të takohesha me ty në Cardiff. Doja të ndaja me ju gëzimin personal për të marrë pjesë në Modulin 1 dhe 2. Disa javë para kursit, kisha rënë poshtë dhe u ula në koksikun tim duke e mavijosur keq. Trajtimet e mia po lehtësonin disa shqetësime - por jo të mjaftueshme për të më lejuar të ulem i qetë dhe i qetë për një kohë të gjatë. Pasi mori pjesë për dy...

Ema Gilbert

Ema Gilbert
Përshëndetje, unë bëra trajnimin e kursit të shkurtër EMM-Tech disa javë më parë dhe mund ta ndjej ndryshimin. Unë kam pasur një shqetësim të ndërprerë gjatë qëndrimit në shpinë/ijë në anën time të majtë. Vetëm se këtë herë në vend që të përmirësohej po përkeqësohej. Unë isha i frustruar pasi më penguan të bëja poza yoga gjithashtu në anën time të majtë dhe në të djathtën time. Unë mund të ndjeja kockën e kofshës me raste kur...

Fay Mayes

Fay Mayes
Përshëndetje Ross, jam shumë e emocionuar që tezja ime 88 vjeçe ka shumë lëngje në këmbët e saj, askush nuk u lejua t'i prekte pasi dhembte aq shumë. Vite me dhimbje shpatullash. Merreni me mend se çfarë e ka bërë Emmett përsëri. Vite problemesh të fshira. Po për Emmett. Të shihja lotët që rridhnin poshtë kushërinjve të mi nga lumturia për të parë nënën e saj duke u rrotulluar ishte e mrekullueshme. Ata kthehen në Brisbane të Premten...